Страница 1 от 1

Нов, стар, член на форума. Отново с TOYOTA.

Публикувано: 25 окт 2017 17:41
от SESKO
Здравеъте.
След дълго отсъствие отново си купих Toyota, този път Avensis.
Автомобилът е 2006г, комби, 2.2 D4D - 150кс.
Бих искал да науча какви са слабостите на тези машини, от хора с натрупан опит.
Освен това все още не знам как се работи с компютъра, например ка се занулява разхода. Имат ли автоматично светване на къси? Има ли автоматично вдигане на стъклата? Има ли функция изпрати ме ? Как да накарам страничните огледала да се прибират сами?
Какъв разход на гориво да очаквам?
Някой правил ли сие чип-тунинг и какво се е получило?

Сигурно всичко това вече е коментирано, но понеже разделите не са систематизирани по модел и двигател, ми е малко трудно да се оправя.
Ще бъда благодарен на всеки отговорил.

Нов, стар, член на форума. Отново с TOYOTA.

Публикувано: 25 окт 2017 18:12
от iovkito
Фейслифт ли е или не , защото това е преходната година . Разходът се занулява със задържане на копчето DISP на волана (ако е фейслифт). Късите светват автоматично , когато навън е тъмно , но няма опция да светват след запалване на двигателя(без допълнителни интервенции) , няма автоматично вдигане на стъклата след заключване (може да се монтира ) , няма функция изпрати ме (по - новите тойоти имат) , страничните огледала не могат да се прибират сами автоматично (трябва допълнителен модул) . Разход , около 6-6,5 извънградско с джанти гуми 215/50/р17 и разход 5,5-6 с гуми 205/55/р16 , с нормално и спокойно шофиране. Не се занимавай с чип тунинг , няма смисъл .