Страница 1 от 1

Публикувано: 10 ное 2007 10:13
от LEXUS
KORD написа:Ne e losha kolata ama tova e se edno hiundai da praviqt dvigateli za F1
Недей така,много през просото го удари.С тези приказки се лъжете в клуб Фолксваген.Toyota Century не се произвежда от вчера и е кола за разбирачи и ценители и цената й от 500000$ говори достатъчно,че не може за нея да се говори с приказки като "не е лоша колата,но...".Тази кола екстрите и комфорта,които е предлагала през 70-те и 80-те години Мерцедес само е могъл да мечтае.Не случайно е конкурент не на Мерцедес,а на Ролс-Ройс.И най-новият модел Toyota Century е много по-комфортен,с повече екстри и много по-класен автомобил от Мерцедес примерно.Toyota Century е автомобил от най-висок клас и консервативен престиж,редом с Ролс-Ройс.
А защо Хюндай да не могат да произведат двигател за Ф1,да не би да са втора ръка фирма,да не би да има"богоизбрани" марки коли. mellow.gif
Разбира се ,че не,всичко е въпрос на знание,работа и усилие,непрекъснато усъвършенстване,а не на лежане на стари лаври и изтъркани клишета.

Kakva marka e kolara na snimkata ?

Публикувано: 18 юли 2017 15:03
от kostadinnm
Повдигам стара тема, но понеже и материалите са махнати, ето на какво се насладих гледайки това произведение на автомобилното изкуство(за съжаление от седмата минута нататък идва нещо немско, което ми вгорчи кефа, така че ви съветвам да го пропуснете):
https://www.youtube.com/watch?v=n8bkib6yjWE

Каква марка е колата на снимката ?

Публикувано: 19 юли 2017 18:35
от Toyota Fan Forever
Нещо повече Century е с единствено серийно вграждан V12
1GZFE.GIF

Каква марка е колата на снимката ?

Публикувано: 20 юли 2017 09:47
от ufer
Такова "моторче" V12, ако успея да го вкарам в МР-а, ще му трябват и крила... angel.gif

Каква марка е колата на снимката ?

Публикувано: 21 дек 2017 18:44
от micho
Прекрасен автомобил. Вижда се, че е произведен като алтернатива на Ролс-Ройс и Бентли. Аудито няма място в този репортаж.