2 болта и 2 гайки е като да кажа на някой да натисне 3 клика на компа, пак си е зорно

Не ми се рискува. Страх лозе пази.

А може и сам да се пробвам, само да не стане

Модератори: zi_zi_top, Akima, slowtraveler, TATI, мехаННика, Georgimitrovich
kalata2 написа:не съм ги гледал тези маркучета/имаш в предвид да не са напукани ли/.а иначе с програмата която имам /торк/ ми показва,че като я настъпя вакума стига до стойност 0.0 не знам дали е нормално.вече съм се отчаял направо и не зная към кого да се обърна /става въпрос за тази грешка ЕГР дето ми набива и надуването на масло в кУлера/.иначе грам пушек отзад няма
radeff написа:kalata2 написа:не съм ги гледал тези маркучета/имаш в предвид да не са напукани ли/.а иначе с програмата която имам /торк/ ми показва,че като я настъпя вакума стига до стойност 0.0 не знам дали е нормално.вече съм се отчаял направо и не зная към кого да се обърна /става въпрос за тази грешка ЕГР дето ми набива и надуването на масло в кУлера/.иначе грам пушек отзад няма
Здравей колега!
Реши ли проблема с егр-а? Аз съм на същото положение като теб първо го изчистих после всмукателните колектори проблема си остана. После купих нов изкара 150 км. и пак светна и го върнах незнам какво да правя вече. Предлагат ми за 400 лева да ми свалят компа и да го изолират от там и съответно да вдигнат мощноста с 15-20 коня. Не мога да се реша на тази процедура още. Приемам всякъкви мнения и съвети.
jim_beam написа:колега при тоя мотор най-често се прецакват цветните клапани(2бр) на горивната помпа,симптомите са пак същите.няма ли откъде да вземеш нови и да ги пробваш?
запушен катализатор ми се струва малко вероятно.иначе пиши на колегата на лични.
drago.76 написа:Източник Що е то "EGR" клапан и за какво служи той ?
jim_beam написа:Източник @nitsodar
Следи разхода на масло,че тая гняс на изгоряло такова прилича.Слагай 5W40 C3 като го сменяш.
Върни се в “Общи технически въпроси”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта