Shelby написа:Минуси:
Колата трака доста повече с него!
Какво значи това?
Как така трака, това да не е фуражомелка?
Модератори: zi_zi_top, Akima, slowtraveler, TATI, мехаННика, Georgimitrovich
Shelby написа:Минуси:
Japanese_fever написа:Shelby написа:Минуси:
Какво значи това?
Как така трака, това да не е фуражомелка?
Me4oKyX написа:Да, даааа.... и един мармот завива шоколада в станиооооллл .....![]()
Ванка - казах ти за дюзите, ама ти си решаваш в крайна сметка. Тракат в повече дори без бокса при потегляне - искат промивка. Горивата са пълен шит - дали с бокс или без - направи промивка, че после ще стане късно и ще има много плач ..... цените са ... .ужас...
Japanese_fever написа:................................
Отделно дизелът има доста по-голяма компресия от бензинките и една по-бедна смес, особено при турбо-двигател може да има пагубни последствия...
Japanese_fever написа:Объркал си темата.
Това не е темата за маслото.
Там имаш да отговаряш на няколко въпроси.
Bass_Man написа:
Льольо чети какво ти се пише!!
Me4oKyX написа:scorpi - сайта е racechip.de - това са PowerBOX-ове, не чип .... ама кой ти ги смята тия работи laugh.gif А разхода ВИНАГИ се вдига, след като се сложи ЧИП/БОКС - независимо кое, защото всеки се кефи на колата и кара доста по-яко спрямо преди.... Но като се свикне, разхода винаги се нормализира.... Така че повишаването, което Ванката каза - аз също го предупредих, че ще го има, защото кефа си е кеф и си иска време да ти мине мерака да и стъпваш на вратлето.... Тааа, твоя приятел с Мерчо си е турнал от тия гадните боксове, дето трошат колите, пък му се е оправила работата на двигателя !?!? Хмммфмм - щом и той казва това, което повтарям за Н-ти път, значи грешката не е в моя телевизор, а просто тракащите коли имат разни дребни проблемчета..... Или простата логика не важи щом става дума за Тойота
todorakiggg написа:Малко ЪП на темата.
Последно време и аз съм се запалил да чипна королата (2.0 Д4Д 126 коня, с помпа на Денсо), та след звънене тук и там повечето хора ми отказаха защото не може ли да прочетат точно този комп, обаче във overdrive.bg ми казаха, че щяло да стане. Цената обаче не ми хареса изобщо 450 европейски пари. (пращали софта в Германия и т.н.)
Преди малко разбрах, че протунингбг правят колата "бигачка" за скромните 360 лв.
Определено не ми харесва разликата от 3 пъти между едната и другата оферта.
Та въпроса ми е по - скоро първо може ли да се чипват вече тези мотори, и второ някой който знае какво прави, щото май така като гледам ще си карам stock
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта